vrijdag 10 februari 2012

Stylink.nl - Trendconnection: platform voor trendmatching van start






Trendconnection: platform voor trendmatching van start

TrendConnection, het platform voor trendmatching is van start gegaan. Trendconnection verkoopt trendlezingen van beginnende trendwatchers. Naam hebben ze nog niet, maar wel wat te vertellen!
Verse inspiratie door jonge trendwatchers
Sommigen van de bij TrendConnection aangesloten jonge trendwatchers ambiƫren een eigen praktijk, anderen zien trendwatchen als een inspirerende uitdaging naast hun reguliere werkzaamheden.
Ze zijn bijvoorbeeld communicatiedeskundige, marketeer, kleurenspecialist of vastgoeddeskundige. Feit is dat deze mensen vanuit hun vakgebied trendpresentaties hebben ontwikkeld die het waard zijn om gezien en gehoord te worden!
Vraag en aanbod matchen
TrendConnection matcht dus de vraag om inspiratie vanuit bedrijven en overheden met behoefte aan praktijkervaring van de beginnende trendwatchers. Zij worden begeleid door de professionele trendwatchers van ROZENBROOD, die garant staan voor de kwaliteit van de presentaties.
Inspiratie voor markt- en strategieontwikkeling, concept en marketing
De presentaties bieden inspirerende input voor nieuwe markten, strategieƫn, concepten en marketing. In alle presentaties speelt beeld een belangrijke rol. Verwacht geen praatjes bij plaatjes, maar een verhaal dat staat met beelden die de verbeelding in gang zetten.
Betaalbaar!
Omdat de jonge trendwatchers nog geen faam hebben, kun je op Trendconnection.nl zoeken op onderwerp, op tijdsduur, taal, de beschikbaarheid van een verdiepingsworkshop of op trefwoord. Om dezelfde reden kan TrendConnection de presentaties tegen aantrekkelijke tarieven aanbieden. Best kans dat je de nieuwe big name in trendwatching in huis haalt!
Remember who told you First!



Achtergrond
TrendConnection is een initiatief van ROZENBROOD, picturing the future.
ROZENBROOD spot niet alleen trends, maar ook trendwatchers. Vanuit hun onderwijservaring en netwerk kent ROZENBROOD beginnende trendwatchers. Graag wil ze hen kansen bieden zich verder te ontwikkelen. Doel is dat de jonge watchers een paar jaar bij TrendConnection zijn aangesloten en dan hun eigen weg gevonden hebben. Regelmatig biedt TrendConnection dan ook coaching en deskundigheidsbevordering aan.
Djenny Brugmans en Nanon Soeters van ROZENBROOD zien het als het verder bouwen aan de professionalisering van de trendwatchwereld door de basis van de piramide te verbreden. Trendlezingen worden op deze manier voor een breder publiek bereikbaar, terwijl er meer en betere trendwatchers komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten